Nieuwe collega’s!

Even voorstellen..

                                                                      
Anneke Sijtsma
Een nieuw gezicht op school!  Hoewel ik al met een aantal ouders heb kennisgemaakt, stel ik me graag nog even voor. 
Ik ben Anneke Sijtsma, moeder van 2 uitwonende kinderen. Sinds een jaar woon ik samen met mijn partner en onze 2 katten in Grou. Na een lange tijd in het bedrijfsleven te hebben gewerkt,  ben ik sinds 2 jaar weer werkzaam in het onderwijs. Eerst  als invalkracht en vanaf maart van dit jaar tot de zomervakantie heb ik als leerkracht voor groep 1 gestaan op een basisschool in Leeuwarden. Ik heb er heel veel zin in om samen met juf Sybrich in een duobaan, de kinderen van groep 1 en 2 te begeleiden,  hen nieuwe dingen te leren, te stimuleren in hun ontwikkeling en vooral mijn bijdrage mag leveren aan een hele leuke kleutertijd op De Trieme.
 
 
 
Esmé Haitsma
Mijn naam is Esmé Haitsma. Samen met mijn moeder, vader en twee zusjes woon ik in Heerenveen.
Ik vind het leuk om gezellige dingen te doen met vrienden en te sporten. Ook ben ik graag bezig met creatieve werkzaamheden zoals schminken, tekenen en aquarellen. Afgelopen anderhalf jaar ben ik werkzaam geweest bij ristorante pizzeria Paolo in Heerenveen. Tijdens mijn opleiding heb ik met veel plezier stagegelopen op de basisscholen CBS De Burcht (op deze school heb ik zelf ook gezeten), CBS De Roerganger en CBS Het kompas. Dit jaar heb ik mijn opleiding Onderwijsassistent aan het Friesland College in Heerenveen behaald. Aankomend schooljaar zult u mij op dinsdag, woensdag en donderdag zien in de groepen 3/4 en 5. Hier heb ik enorm veel zin in! Heeft u nog vragen, kom gerust naar mij toe.

 

 

Mijn naam is Sybrich de Goede, ik ben 34 jaar oud. Samen met mijn twee zoontjes (6 en 3) woon ik in Sneek. Na 11 jaar op de Peadwizer in Sint Nicolaasga gewerkt te hebben, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik heb aaneengesloten ruim 7 jaar kleuters gehad en daarna ben ik de laatste jaren ‘gehopt’ naar de groepen 4/5, groep 3, een groep 2/3 en afgelopen jaar een enkele jaargroep, groep 3.

Naast het lesgeven ben ik ook geïnteresseerd en actief in schoolbrede zaken. Innovatief zijn, of juist binnen de huidige werkwijzen toch vernieuwingen aan te dragen en/of in te voeren vind ik boeiende processen. Ook ligt mijn interesse bij het excellent leren en ‘het anders denken’ van kinderen. Vooral aansluiten bij de leerbehoefte van het kind, is mijn uitgangspunt. De Trieme voldeed aan het plaatje waarin ik mijn uitdaging zocht.

Ik ben ontzettend blij dat ik hier met jullie kinderen en dit team mag werken, ik heb er enorm veel zin in! Laten we er met z’n allen een mooi, boeiend schooljaar van maken!

Pagina delen: